Tjänster

 

KOSTPROGRAM

 

 

 

Under 12 veckor äter du enligt det program som är noga uträknat för dig och dina mål. Varje vecka görs en avstämning via mail.

 

 

Oavsett om du vill minska midjemåttet eller öka i muskelmassa så kan kostprogram vara ett enkelt sätt för dig att nå ditt mål. Av mig får du ett program som är anpassat efter dig och dina behov, efter hur din vardag ser ut och vad du har för mål. Varje vecka får du skicka en rapport till mig om hur veckan har varit. Detta för att jag ska kunna förstå hur din kropp svarar på kosten och också kunna göra justeringar vid behov.

12 veckors kostprogram kostar

2 000:- (rekommenderas)

(finns också 8 veckor för 1 500:-)

 

MASSAGE

 

 

Jag kan till exempel hjälpa dig med stressrelaterade muskelproblem, återkommande huvudvärk/migrän, mus- eller golfarm. För att kunna använda din kropp utan att dra på dig skador är det viktigt att den har den stabilitet och rörlighet som krävs. Där kan jag som massör även se om du behöver ett stretch och/eller ett rörlighetsprogram som ett komplement till massagen.


Vill du bara ha en skön avkopplande stund är det också något jag kan erbjuda såklart.


För att boka tid hos mig kontakta mig direkt.


 

PT-ONLINE

 

 

Vill du uppnå nya mål? Komma vidare i din träning? Bli vardagsstark?

 

 

Jag kan hjälpa dig med personligt träningsupplägg för att du ska nå dina mål. Du får ett personligt träningsupplägg som du gör på egen hand, antingen på gymmet, ute eller hemma. Avstämning sker kontinuerligt. Kombinerar du detta med ett personligt anpassat kostprogram finns alla förutsättningar att du ska bli ditt bästa jag.