Tjänster

 

KOSTPROGRAM

 

 

 

Under 12 veckor äter du enligt det program som är noga uträknat för dig och dina mål. Varje vecka görs en avstämning via mail.

 

 

Oavsett om du vill minska midjemåttet eller öka i muskelmassa så kan kostprogram vara ett enkelt sätt för dig att nå ditt mål. Av mig får du ett program som är anpassat efter dig och dina behov, efter hur din vardag ser ut och vad du har för mål. Varje vecka får du skicka en rapport till mig om hur veckan har varit. Detta för att jag ska kunna förstå hur din kropp svarar på kosten och också kunna göra justeringar vid behov.

12 veckors kostprogram kostar

2 000:- (rekommenderas)

(finns också 8 veckor för 1 500:-)

 

PERSONLIG TRÄNING

 

 

Vill du uppnå nya mål? Komma vidare i din träning? Bli vardagsstark? Eller handlar det om att du behöver få inspiration i din träning och komma vidare?


Min spetskompetens som tränare finns inom kvinnohälsa och det är det som jag brinner allra mest för - hela kvinnan! Gravid, nybliven mamma eller +40 och i (för-)klimakteriet. Oavsett så ger jag dig verktyg för att komma vidare med det du själv önskar. Vet du inte vad det är - då hjälper jag dig att komma fram till det!