Om mig

OM MIG

 

 

Man ångrar aldrig ett träningspass... 

 

 

Jag har min bakgrund inom dans och har alltid tyckt om att röra på mig. Mitt i åren med småbarn lade jag på mig massor vikt och tappade någonstans bort träningen. Till slut hittade jag tillbaka och den är idag en del av mitt liv istället för ett måste. Löpning är något som jag älskar och i juni 2018 genomförde jag mitt första marathon. Skog eller stad spelar ingen roll, det är de trummande benen och tunga andningen jag älskar. Där återhämtar jag mig. Utmaningarna i att lyfta tungt är också något jag gillar. Älskar olympiska lyft och burpees – gärna i en härlig kombo!


Det finns ingen quick fix utan det är någon form av balans i vardagen man får leva efter. Jag tränar hårt, för att jag älskar det, men också för att kunna njuta av det goda i livet. För mig är det viktigt att ge kroppen bra energi till både träning och vardag, då måste man äta bra (och god!) mat. Men däremellan måste man njuta lite extra ibland och det gör jag. Klysha eller ej - man kan äta allt, men inte alltid!

VAD SÄGER MINA KUNDER?

"Med våra veckoavstämningar och dina peppade och kloka ord så är det stor skillnad på hur jag äter idag än för 8v sen och hur jag tänker. Och allt blir väldigt tydligt när jag varje vecka rapporterar till dig.

 Det har verkligen varit en inre-resa och  våra veckor tillsammans har betytt mycket för mig gett mig SÅ mycket mer än brallorna jag idag får upp över höften!"

Jessika, 30

"Elin är duktig på att lyssna in vad jag var ute efter, lade upp träningsprogram utefter det. Hon pushade och lät mig aldrig ge upp!"

 

Stefan, 50

"Jag ser verkligen hälsovinsterna i denna kost. Även om jag tappat 6 kg så ser jag inte det som den största vinsten. Det är endast en bonus. Det var längesen jag kände mig så pigg, avspänd, skarp och stabil som under tiden jag haft detta kostschema. Jag har mer energi på kvällarna efter jobbet, somnar inte längre i soffan efter arbetsdagarna och enligt min sambo är mitt humör som dag och natt. Gladare, löser problem enklare och känner mig allmänt pigg. Har gjort stora framsteg på jobbet, gjort flera bra affärer där kunderna varit mer än nöjda. Har hittills omsatt mer än vad mina chefer kunnat drömma om och har flest inplanerade affärer för kommande år av alla kollegor på jobbet. Vinner tävlingar och ser inte längre problem, ser möjligheter och älskar det jag gör. Känner mig lugn, harmonisk, glad och smart."

 

Ronja, 30

"Du har fått mig att må bra, känna en liten uns av att vara nöjd med mig själv, vilja träna och att tycka det är roligt!"

 

Frida, 35

"Jag är så tacksam för det du lärde mig om träning de gångerna vi sågs, det har jag med mig än! Jag har gått ner i vikt och blivit starkare och det är tack vare dig!"

 

Lena, 48

"Jag bad Elin om hjälp för att komma tillbaka till goda kostvanor efter en tid av slarvande. Elin lyssnade noga på mina mål och tog fram en kostplan anpassad till mina önskemål och min livsstil. Jag har nu följt planen under 8 veckor och efter ett par mindre korrigeringar under de första veckorna, så har det fungerat perfekt! Jag är piggare, gladare och orkar med min träning. Vilket var de främsta målen jag hade.

Elin har hela tiden varit otroligt stöttande och framförallt inlyssnade. Hon har alltid svarat snabbt på frågor och kommit med tips och råd för att jag skulle hitta rätt.

Jag ger Elin mina varmaste rekommendationer! Hon är både kompetent och proffsig, med en personlighet som gör att man känner sig omhändertagen och viktig."

 

Ann-Sofi, 44